Reviews Zimbali Playa Spa (score: 7.24/10) in Costa de Almería

Reviews Zimbali Playa Spa

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Zimbali Playa Spa in Vera misschien wel wat je zoekt.

Zimbali Playa Spa ligt aan het schitterende, langgerekte strand van Vera. Het is een perfect hotel voor een heerlijke vakantie in Spanje. Wat dacht je van een groot zwembad voor een verkoelende duik? Op het terras met ligbedden dat er omheen ligt, kun je daarna weer opdrogen in het warme zonnetje. Voor actieve vakantiegangers zijn er waterglijbanen voor extra veel waterpret. Aan de smaakpapillen is gedacht: koele drankjes staan klaar bij de bars en in de restaurants wordt iedere dag weer gezorgd voor smakelijke lekkernijen.

De reviews van onze Zimbali Playa Spa bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Vera (Costa de Almería) een gemiddelde beoordeling van 7.24 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Zimbali Playa Spa even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Zimbali Playa Spa aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *