Reviews Xperience Aria Claros Beach & Spa Resort (score: 7.5/10) in Klassieke Kust

Reviews Xperience Aria Claros Beach & Spa Resort

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Xperience Aria Claros Beach & Spa Resort in Özdere misschien wel wat je zoekt.

Xperience Aria Claros Beach & Spa Resort bestaat uit een hoofdgebouw en allemaal verschillende bijgebouwtjes, die tegen de heuvel aangebouwd zijn. Het ruim opgezette hotel krijgt hierdoor een sfeervolle uitstraling. Pal voor de deur ligt een heerlijk goudgeel zandstrand en het kleine centrum van Özdere is op ongeveer vier kilometer afstand te vinden.Er zijn maar liefst vier zwembaden te vinden en het toppunt van waterpret is in het aquapark met acht glijbanen te beleven. Lekker relaxen kan natuurlijk in de zon, maar vooral ook in het rustgevende wellnesscenter. En wil je je liever actief uitleven, dan is er het fitnesscentrum, spectaculaire watersporten en een tennisbaan. Door het Nederlandstalige Xperience team worden er dagelijks actieve en creatieve activiteiten georganiseerd. Denk aan Crazy Bubble Soccer’, een Nintendo game op een reuze scherm, Disc golf en zweven aan de trapeze.Op culinair gebied hoef je hier niks te kort te komen. Hoewel er iedere avond weer varierende gerechten bij het buffet te vinden zijn, kun je ook een keer een reservering maken in een à-la-carte restaurant. Daar kun je van bijvoorbeeld Turkse of Italiaanse specialiteiten genieten in een sfeervolle setting.

De reviews van onze Xperience Aria Claros Beach & Spa Resort bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Özdere (Klassieke Kust) een gemiddelde beoordeling van 7.5 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Xperience Aria Claros Beach & Spa Resort even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Xperience Aria Claros Beach & Spa Resort aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *