Reviews Vogue Hotel Supreme Bodrum (score: 8.64/10) in Egeïsche Kust

Reviews Vogue Hotel Supreme Bodrum

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Vogue Hotel Supreme Bodrum in Bodrum-Torba misschien wel wat je zoekt.

Het luxueuze Vogue Hotel Supreme Bodrum beschikt over alles waar het vakantie hart naar verlangt. Op het natuurrijke terrein vind je vele sport faciliteiten en vermaak voor het hele gezin. Wij dagen je uit voor een potje tafeltennis met de familie! Ook is er een dinopark met levensgrote dino’s die bewegen, een attractieparkje en een miniclub waarbij de kinderen in verschillende thema ruimtes kunnen spelen. Speel je vandaag de dokter, politie of docent? Tijd voor waterpret! Het hotel heeft maar liefst 17 glijbanen in het aquapark. Daarnaast zijn er ook verschillende zwembaden voor jong en oud. Ook heeft het hotel een privé-strand waar het wat rustiger is en je ligt op een prachtige kuststrook. Naast alle activiteiten is het ook wel eens tijd om te relaxen. Dit kan in het compleet verzorgde wellnesscenter. Hier kan je heerlijk tot rust komen in de sauna en het Turks stoombad. Ook is een optie je te laten masseren of een hamambehandeling te nemen. Ontdek vervolgens het terrein, dat gaat natuurlijk gepaard met een heerlijk Turks zonnetje. De hele dag kun je genieten van verschillende culinaire versnaperingen. Zelfs bij een aantal à-la-carte restaurants kun je aanschuiven zonder bij te hoeven betalen. Tenslotte kun je uitbuiken in 1 van de 11 bars of waag je aan een dansje in de ballroom. Hier worden regelmatig workshops gegeven.

De reviews van onze Vogue Hotel Supreme Bodrum bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Bodrum-Torba (Egeïsche Kust) een gemiddelde beoordeling van 8.64 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Vogue Hotel Supreme Bodrum even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Vogue Hotel Supreme Bodrum aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

1 Reactie op “Reviews Vogue Hotel Supreme Bodrum (score: 8.64/10) in Egeïsche Kust”

  1. Het animatieteam (vooral Gizem) is super enthousiast, vriendelijk en heeft zeer veel energie. Ik was echt heel blij met alle steun en sportiviteit. Ik heb echt een geweldige tijd gehad met volleyballen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *