Reviews Viva Cala Mesquida Resort – logies (score: 6.88/10) in Mallorca

Reviews Viva Cala Mesquida Resort - logies

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Viva Cala Mesquida Resort – logies in Cala Mesquida misschien wel wat je zoekt.

Het luxe Viva Cala Mesquida heeft een prachtig uitzicht op het zandstrand en de helderblauwe zee. Het ligt op een rustige locatie, waardoor je hier van een ontspannen vakantie kunt genieten. Het middelpunt is het grote, onregelmatig gevormde zwembad met daaromheen een zonneterras. Voor de kleintjes is er het Piratenzwembad met meerdere glijbanen en als zij even geen zin hebben in zwemmen, dan kunnen ze in de miniclub meedoen met het uitgebreide activiteitenprogramma. ’s Avonds is er minidisco, waar zij met mascotte Bufo en zijn vriendjes de dag al dansend afsluiten. Het buffetrestaurant biedt een uitgebreide selectie van smakelijke gerechten, waarvan sommigen klaargemaakt worden waar je bij staat. In Restaurant La Terraza heb je een adembenemend uitzicht, terwijl je een kijkje neemt in de Italiaanse keuken, Beach Restaurant Mirablau biedt vis en vlees van de gril en in La Guitarra waan je je in een echt Mexicaans restaurant.

De reviews van onze Viva Cala Mesquida Resort – logies bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Cala Mesquida (Mallorca) een gemiddelde beoordeling van 6.88 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Viva Cala Mesquida Resort – logies even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Viva Cala Mesquida Resort – logies aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

1 Reactie op “Reviews Viva Cala Mesquida Resort – logies (score: 6.88/10) in Mallorca”

  1. zeer goede familie omgeving, goed eten, zeer goed amusement, zeer mooie hotels, het strand is prachtig. zeer goede kinderanimatie. zou dit hotel zeker aanraden aan families en singles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *