Reviews Sol Dunas (score: 8.1/10) in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Reviews Sol Dunas

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Sol Dunas in Ponta Preta misschien wel wat je zoekt.

Dit resort is gróóts, zowel in opzet als in service. Door de zwembaden voelt iedere waterfan zich thuis in Sol Dunas. Er heerst een ontspannen sfeer. Geniet van showcooking in het restaurant en gezelligheid aan de bar. Ook aan tieners en kinderen is gedacht: er zijn films voor tieners en glijbanen voor de kleinsten. Er zijn ook volop rustige plekjes om je boek te lezen. Er is hier voor elk wat wils. Verwen je zintuigen in de wellness of zak weg in je ligstoel terwijl de kinderen plezier maken in de miniclub. Je verblijft in moderne kamers of ruime familiesuites. Een ideaal hotel voor het hele gezin! Gasten van hotel Sol Dunas mogen (mits betaling maar met korting), gebruik maken van de bars en à-la-carterestaurants van hotel Melia Dunas Beach Resort. Je bereikt het strand (op loopafstand) via het aangrenzende Melia Dunas Beach Resort.

De reviews van onze Sol Dunas bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit 5 sterren hotel in Ponta Preta (Sal – Cabo Verde – Kaapverdië) een gemiddelde beoordeling van 8.1 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Sol Dunas even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Sol Dunas aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Tui.be. Als trouwe partner kan Tui u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

tui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *