Reviews PortAventura Gold River (score: /10) in Costa Dorada

Reviews PortAventura Gold River

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is PortAventura Gold River in Salou misschien wel wat je zoekt.

PortAventura Gold River is een fantastisch familiepark en brengt je terug naar het vroegere wilde westen in het stadje Sullivan aan de kronkelende rivier. Dit hotel ligt midden in het bekende pretpark Port Aventura en vertelt het verhaal van de familie Callaghan die de stichters zijn van dit stadje.Er zijn drie mooie zwembaden voor de nodige uurtjes waterpret. En iedere dag heb je gratis toegang tot Port Aventura, perfect voor uren plezier met het gezin. ’s Avonds kun je eten in één van de restaurants die allemaal een ander thema hebben. Nip daarna nog even gezellig van een drankje in een van de bars. Dit wordt echt een topvakantie!

De reviews van onze PortAventura Gold River bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Salou (Costa Dorada) een gemiddelde beoordeling van op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over PortAventura Gold River even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in PortAventura Gold River aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *