Reviews Oasis Salinas Sea (score: 9.0/10) in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Reviews Oasis Salinas Sea

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Oasis Salinas Sea in Santa Maria misschien wel wat je zoekt.

Pal aan het witte zandstrand en op steenworp afstand van het centrum, Oasis Salinas Sea heeft dé ideale locatie. Via de kleine wandelboulevard loop je zo langs het strand naar het gezellige Santa Maria. Voordat je neerstrijkt op een terras, stop je eerst bij de pier om het kleurrijke spektakel van de vissers te bewonderen. Het strand voor de deur is spierwit en het water helderblauw. Maar ook het zwembad nodigt uit om urenlang weg te dromen. Dit moderne hotel heeft alle ingrediënten in huis voor een zorgeloze relax vakantie.

De reviews van onze Oasis Salinas Sea bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit 5 sterren hotel in Santa Maria (Sal – Cabo Verde – Kaapverdië) een gemiddelde beoordeling van 9.0 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Oasis Salinas Sea even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Oasis Salinas Sea aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Tui.be. Als trouwe partner kan Tui u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

tui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *