Reviews Meliá Tortuga Beach Resort & Spa (score: 7.6/10) in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Reviews Meliá Tortuga Beach Resort & Spa

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Meliá Tortuga Beach Resort & Spa in Ponta Preta misschien wel wat je zoekt.

Meliá Tortuga Beach Resort & Spa is een vaste waarde geworden op het eiland Sal. De Meliá-keten heeft een uitstekende reputatie en de kamers bestaan uit 1 of 2 afzonderlijke slaapkamers. Het hotelcomplex biedt een ruime keuze aan restaurants en kreeg een moderne, eigentijdse look. Het personeel doet zijn uiterste best om zijn klanten tevreden te stellen.

De reviews van onze Meliá Tortuga Beach Resort & Spa bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit 5 sterren hotel in Ponta Preta (Sal – Cabo Verde – Kaapverdië) een gemiddelde beoordeling van 7.6 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Meliá Tortuga Beach Resort & Spa even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Meliá Tortuga Beach Resort & Spa aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Tui.be. Als trouwe partner kan Tui u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

tui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *