Reviews Meliá Llana (score: 8.6/10) in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Reviews Meliá Llana

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Meliá Llana in Ponta Preta misschien wel wat je zoekt.

De rust ligt hier voor het grijpen. Meliá Llana opende zijn deuren in de winter van 2016 en kiest heel bewust voor ‘adults only’, zodat je compleet relaxed kan genieten van je vakantie. De setting aan het strand is natuurlijk magnifiek, maar ook de kamers in dit hotel zijn echte pareltjes geworden. Of je nu kiest voor een kamer met zeezicht, een optrekje met zicht op de groene tuin of een swim-upkamer waarbij je zo het zwembad induikt… je zit op rozen in dit hotel. Ga voor de volledige ontspanning in de uitgebreide YHI Spa.

De reviews van onze Meliá Llana bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit 5 sterren hotel in Ponta Preta (Sal – Cabo Verde – Kaapverdië) een gemiddelde beoordeling van 8.6 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Meliá Llana even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Meliá Llana aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Tui.be. Als trouwe partner kan Tui u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

tui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *