Reviews Melia Dunas Beach Resort & Spa (score: 8.0/10) in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Reviews Melia Dunas Beach Resort & Spa

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Melia Dunas Beach Resort & Spa in Ponta Preta misschien wel wat je zoekt.

Dit resort straalt comfort uit en beschikt over een modern interieur. Droom weg aan een van de zwembaden en geniet! De gerechten in de à-la-carterestaurants zijn om duimen en vingers bij af te likken en door het grote aantal bars onder andere langs de met palmbomen omringde ‘boulevard’ weet je altijd wel ergens je dorst te lessen onder de stralende Kaapverdische zon. Even tot rust komen? Ga dan zeker eens langs in het spacentrum en geniet van een welverdiende behandeling. Het resort biedt ook ‘The Level’-service aan met allerlei extra’s wanneer je verblijft in een ‘The Level’ kamer. Gasten van Melia Dunas Beach Resort & Spa mogen ook gebruik maken van de faciliteiten van hotel Sol Dunas.

De reviews van onze Melia Dunas Beach Resort & Spa bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit 5 sterren hotel in Ponta Preta (Sal – Cabo Verde – Kaapverdië) een gemiddelde beoordeling van 8.0 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Melia Dunas Beach Resort & Spa even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Melia Dunas Beach Resort & Spa aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Tui.be. Als trouwe partner kan Tui u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

tui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *