Reviews Hotel Vil-la Romana (score: 8.29/10) in Costa Dorada

Reviews Hotel Vil-la Romana

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel Vil-la Romana in Salou misschien wel wat je zoekt.

Hotel Vil-la Romana heeft vele faciliteiten voor jong en oud. Het heeft een groot, onregelmatig gevormd zwembad dat omringd is door een zonneterras en een mooi aangelegde tuin met palmbomen. Om je smaakpapillen te prikkelen is er een restaurant met een gevarieerd buffet, een goed mediterraans à-la-carterestaurant en een snackbar.Voor kinderen is er een splashpool en voor de wat grotere kinderen zijn er waterglijbanen. Ook is er een mini club waar zowel overdag als ’s avonds allerlei uiteenlopende activiteiten worden georganiseerd. Voor volwassenen is er eveneens een uitgebreid animatieprogramma, maar zijn er ook fijne ontspanningsmogelijkheden zoals een sauna, jacuzzi en de mogelijkheid om een heerlijke massage te boeken.

De reviews van onze Hotel Vil-la Romana bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Salou (Costa Dorada) een gemiddelde beoordeling van 8.29 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel Vil-la Romana even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel Vil-la Romana aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *