Reviews Hotel Tigaki Beach (score: 8/10) in Kos

Reviews Hotel Tigaki Beach

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel Tigaki Beach in Tigaki misschien wel wat je zoekt.

Het ruim opgezette Hotel Tigaki Beach ligt op een ideale plek in de leuke badplaats Tigaki: vlakbij het strand én het centrum! Hoewel het complex zo centraal gelegen is hoef je ook niet verder te zoeken wanneer je op zoek bent naar een vakantie om lekker uit te rusten. Tigaki Beach ligt op een heerlijk rustige plek, ideaal om in alle rust van de Griekse zon te genieten. Rondom de twee fijne buitenzwembaden ligt bovendien een prachtig aangelegde tropische tuin, die voor dat extra beetje rust binnen het complex zorgt. De comfortabele kamers en de goede keuken maken Tigaki Beach een complex waar je vakantie niet lang genoeg zou kunnen duren!

De reviews van onze Hotel Tigaki Beach bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Tigaki (Kos) een gemiddelde beoordeling van 8 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel Tigaki Beach even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel Tigaki Beach aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *