Reviews Hotel Smy Princess of Kos (score: /10) in Kos

Reviews Hotel Smy Princess of Kos

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel Smy Princess of Kos in Mastichari misschien wel wat je zoekt.

Aan de noordkant van het eiland Kos en in de buurt van het dorpje Mastichari ligt hotel Smy Princess of Kos. Een heerlijk all inlcusive hotel met een mooie tuin vol palmbomen en leuke activiteiten voor jong en oud. Het is een goede combinatie van de traditionele gastvrijheid met alle comfort die je tijdens een vakantie nodig hebt. Vanuit het hotel kijk je uit over de kristalheldere Egeïsche Zee en het prachtige strand ligt voor de deur. Een mooie plek om de dag door te brengen in de zon. Schelpjes zoeken, lekker wandelen langs de vloedlijn of met een goed boek onder je parasol. In alle rust geniet je van de zonnige dagen en elkaar. Fijne vakantie!

De reviews van onze Hotel Smy Princess of Kos bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Mastichari (Kos) een gemiddelde beoordeling van op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel Smy Princess of Kos even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel Smy Princess of Kos aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *