Reviews Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances (score: 7.86/10) in Costa Dorada

Reviews Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances in Salou misschien wel wat je zoekt.

Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances is een modern vakantieadres voor een heerlijke tijd in Salou. Neem een duik in het zwembad, ga lekker een dagje naar het strand en kom tot rust in je mooie kamer. Het centrum is, net als het strand, op loopafstand, perfect! En voor een verkoelend drankje hoef je de deur niet uit, dat kun je bestellen bij de bar van het hotel. Prettige vakantie!

De reviews van onze Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Salou (Costa Dorada) een gemiddelde beoordeling van 7.86 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel Salou Beach by Pierre & Vacances aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *