Reviews Hotel Rhodes Bay (voorheen Amathus Beach) (score: 7.86/10) in Rhodos

Reviews Hotel Rhodes Bay (voorheen Amathus Beach)

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel Rhodes Bay (voorheen Amathus Beach) in Ixia misschien wel wat je zoekt.

Het luxe vijfsterrenhotel Rhodes Bay (voorheen Amathus Beach) staat bekend om haar goede service en kwaliteit. Het gastvrije hotel is tegen de heuvel van Ixia gebouwd en biedt een prachtig uitzicht op zee en een kamer met zeezicht is dan ook zeker aan te raden. De rustige ligging en de luxe faciliteiten zorgen voor een ontspannen verblijf en het personeel doet er alles aan om je het zo comfortabel mogelijk te maken. Het hotel ligt direct aan het strand, te bereiken via een voetgangerstunnel, en hier staan de bedjes en parasols al voor je klaar. Blijf je liever bij het zwembad, er zijn er maar liefst twee in totaal. In de wellness kun je terecht voor een heerlijke behandeling en je kunt een balletje slaan op het tennisveld. In dit leuke hotel hoef je jezelf geen minuut te vervelen. Fijne vakantie!

De reviews van onze Hotel Rhodes Bay (voorheen Amathus Beach) bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Ixia (Rhodos) een gemiddelde beoordeling van 7.86 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel Rhodes Bay (voorheen Amathus Beach) even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel Rhodes Bay (voorheen Amathus Beach) aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *