Reviews Hotel Pyli Bay (score: 6.91/10) in Kos

Reviews Hotel Pyli Bay

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel Pyli Bay in Marmari misschien wel wat je zoekt.

Hotel Pyli Bay heeft een centrale ligging en je bent binnen enkele minuten lopen op het heerlijke strand of in het gemoedelijke centrum van Marmari. Het eenvoudige hotel biedt voldoende vermaak voor jong en oud. De terrassen rondom het zwembad zijn ruim en voor de kinderen is er een apart kinderbad. Ook is er een terras bij de (snack)bar waar je een lekker drankje kunt bestellen, maar waar ook cocktails geserveerd worden. Het eten en drinken zijn inclusief en één keer per week is er een barbecue avond.

De reviews van onze Hotel Pyli Bay bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Marmari (Kos) een gemiddelde beoordeling van 6.91 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel Pyli Bay even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel Pyli Bay aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *