Reviews Hotel More Meni Residence (score: /10) in Kos

Reviews Hotel More Meni Residence

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel More Meni Residence in Tigaki misschien wel wat je zoekt.

Hotel More Meni Residence is een elegant hotel wat onlangs gerenoveerd werd. Na een korte wandeling bereik je het brede en lange zandstrand van Tigaki en kun je binnen de kortste tijd op een ligbedje van de zon en zee genieten. Ook ben je zo in het centrum van Tigaki met een kleine boulevard en leuke tavernes en bars.Het moderne hotels heeft hotelkamers en suites met fijne bedden en een moderne badkamer. Zowel het ontbijt als het diner is inbegrepen en serveert de kok lekkere gerechtjes uit de Mediterrane keuken. Voor de nodige verkoeling is er een zwembad met er om heen ligbedjes en parasols. In de sfeervolle bar waar ’s avonds de kaarsjes fonkelen kun je een heerlijke cocktail bestellen of een lekker kopje koffie. Zo heb je alles bij de hand voor een heerlijke en welverdiende vakantie op het prachtige eiland Kos!

De reviews van onze Hotel More Meni Residence bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Tigaki (Kos) een gemiddelde beoordeling van op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel More Meni Residence even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel More Meni Residence aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *