Reviews Hotel Mitsis Ramira Beach (score: 8.66/10) in Kos

Reviews Hotel Mitsis Ramira Beach

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel Mitsis Ramira Beach in Kos-Stad misschien wel wat je zoekt.

Het luxe Hotel Mitsis Ramira Beach is onderdeel van de Mitsis keten.  Het is een fijn familiehotel, een echt vakantieparadijs voor het hele gezin. Het hotel wordt slechts door een weg gescheiden van een (kiezel/rots)strand, maar met twee grote zwembaden biedt het hotel zelf ook genoeg mogelijkheden om van de Griekse zon te genieten. De comfortabele kamers van Hotel Mitsis Ramira Beach zijn gezellig ingericht. Er is onder andere veel hout gebruikt, waardoor de uitstraling warm en knus is. Lekker lang in die fijne kamer blijven kan hier gewoon, want het uitgebreide all inclusive programma heeft ook een uitslapersontbijt. Culinair genieten is sowieso belangrijk in dit hotel; je hebt er de keuze uit een internationaal, Italiaans en Chinees restaurant.Voor een flinke dosis ontspanning of vermaak heeft Hotel Mitsis Ramira Beach veel faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een gamesroom, maar kun je ook actief zijn op de tennisbaan of kiezen voor een potje paintballen. Kinderen komen hier ogen tekort! En terwijl zij zich vermaken in de (kinder)disco, heb je zelf alle tijd om te proosten op het terras van de sfeervolle Sunset Lounge Bar.

De reviews van onze Hotel Mitsis Ramira Beach bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Kos-Stad (Kos) een gemiddelde beoordeling van 8.66 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel Mitsis Ramira Beach even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel Mitsis Ramira Beach aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *