Reviews Hotel La Hacienda (score: 7.62/10) in Costa Dorada

Reviews Hotel La Hacienda

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel La Hacienda in La Pineda misschien wel wat je zoekt.

Hotel La Hacienda heeft een centrale ligging vlak bij zee en het centrum. Het personeel is enthousiast en doet er alles aan om je vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. Het hotel heeft vele faciliteiten, hierdoor zul je je zeker niet vervelen. Geniet in het restaurant van de verschillende gerechten. Heerlijk ontspannen doe je in de spa; het verwarmde zwembad, de jacuzzi, stoomcabine en sauna zorgen ervoor dat je weer opgeladen je bed ingaat. Fit blijven terwijl je op vakantie bent is hier ook geen probleem. Je hebt hier de mogelijkheid om gebruik te maken van de fitnessruimte en tennisbaan.

De reviews van onze Hotel La Hacienda bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in La Pineda (Costa Dorada) een gemiddelde beoordeling van 7.62 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel La Hacienda even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel La Hacienda aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *