Reviews Hotel Estival Centurion Playa (score: 8.38/10) in Costa Dorada

Reviews Hotel Estival Centurion Playa

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hotel Estival Centurion Playa in Cambrils misschien wel wat je zoekt.

Hotel Estival Centurion Playa heeft een ideale ligging direct aan het strand alleen gescheiden door de promenade. Een rustige vakantie om weer even helemaal op te laden? Dan ben je hier op de juiste plek. Het zwembad is aangelegd aan de achterkant van het hotel en vanaf je ligbed kijk je zo uit op de zee. Je avondeten nuttig je op het terras aan het zwembad wat een romantische sfeer geeft. Hoewel je hier volop kunt relaxen, heb je ook de mogelijkheid om te werken aan je conditie in de fitnessruimte. De stijve spieren komen weer helemaal los tijdens een bezoek aan de spa.

De reviews van onze Hotel Estival Centurion Playa bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit hotel in Cambrils (Costa Dorada) een gemiddelde beoordeling van 8.38 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hotel Estival Centurion Playa even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hotel Estival Centurion Playa aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Sunweb.be. Als trouwe partner kan Sunweb u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

sunweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *