Reviews Hilton Cabo Verde Sal Resort (score: 9.1/10) in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Reviews Hilton Cabo Verde Sal Resort

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Hilton Cabo Verde Sal Resort in Santa Maria misschien wel wat je zoekt.

Hilton Cabo Verde. Stijlvol, modern en met veel oog voor detail. Precies zoals je van Hilton mag verwachten. Liefhebbers van luxe zitten hier goed, want Hilton gaat voor het beste van het beste. Met moderne en ruime kamers rondom een groot zwembad, een spa waar je ‘u’ tegen zegt en een van de beste stranden direct voor de deur. ’s Avonds wandel je naar de knusse restaurants van Santa Maria aan het strand of in het centrum. Of je schuift aan in een van de restaurants van Hilton zelf. Uniek in dit hotel is het casino, de allereerste van Sal.

De reviews van onze Hilton Cabo Verde Sal Resort bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit 5 sterren hotel in Santa Maria (Sal – Cabo Verde – Kaapverdië) een gemiddelde beoordeling van 9.1 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Hilton Cabo Verde Sal Resort even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Hilton Cabo Verde Sal Resort aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Tui.be. Als trouwe partner kan Tui u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

tui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *