Reviews Dunas de Sal (score: 8.3/10) in Sal – Cabo Verde – Kaapverdië

Reviews Dunas de Sal

Op zoek naar een leuke vakantie? Dan is Dunas de Sal in Santa Maria misschien wel wat je zoekt.

Dit kleinschalige hotel kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en een heerlijke, ontspannen sfeer. Hier voel je je meteen thuis van zodra je de lobby binnenstapt. De inrichting is modern en de kamers zijn comfortabel. Geniet van een goed boek op het zonneterras rondom het rustige zwembad in de tropische tuin. Het vriendelijke personeel doet er werkelijk alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken. Een fijne wandeling van een paar minuten brengt je bij het mooie, witte zandstrand en het gezellige centrum van Santa Maria.

De reviews van onze Dunas de Sal bezoekers kan je hieronder terugvinden. Verbleef je zelf in dit hotel? Laat dan ook zeker je beoordeling achter. Op deze manier krijgen toekomstige bezoekers een zeer goed beeld over dit hotel en kunnen we iedereen een leuke vakantie bezorgen!

Momenteel krijgt dit 4 sterren hotel in Santa Maria (Sal – Cabo Verde – Kaapverdië) een gemiddelde beoordeling van 8.3 op 10 door de Arakea bezoekers die er verbleven. Neem hieronder even de reviews over Dunas de Sal even door om te weten te komen waarom dit hotel deze beoordeling krijgt van onze hotelgasten.

Wil je een verblijf boeken in Dunas de Sal aan de scherpste prijs? Kijk dan zeker even via Tui.be. Als trouwe partner kan Tui u steeds de scherpte prijs aanbieden voor een verblijf in dit hotel.

tui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *