13 Reacties op “Welke over-ear noise cancelling headphone om te gebruiken in vliegtuig?”

 1. Absoluut de bose nooise cancelling 😍😍. Mijn vriend heeft die van parrot en is jaloers dat hij niet dezelfde heeft als die ik heb.

 2. Thanks! Ik denk dat ik wel voor over-ear headphones ga, want ik heb te kleine oren voor comfortabele in-ear headphones. Heel irritant 😛

 3. die rubber dingetjes worden in 3 maten meegeleverd. Bij mij bleven in ear nooit in maar sinds ik deze heb blijven ze perfect zitten. En je kunt beter op je zij liggen/slapen in het vliegtuig 😏

 4. Mijn vriend heeft het een na laatste koptefoon van Bose. Ideaaaal! En die kan je nog opvouwen, het nieuwste model niet. Al is het nieuwste model nóg beter 🥰🥰

 5. Ik heb de noise cancelling van Sony, de Sony WH-1000xm3. Echt superblij mee! Werkt uitstekend tegen het geluid van het vliegtuig en komt de stewardess langs, dan leg je je hand over de rechterkant en kun je haar gewoon verstaan. Echt heel blij mee 😎

 6. Nu ben ik nieuwsgierig: werken die noise cancelling koptelefoons ook tegen het knappen van je oren? Daar doe ik nu oordopjes voor in, dat helpt goed bij mij

 7. Ik heb ook de Sony WH-1000xm3. Ik heb heel erg getwijfeld tussen deze en de Bose Quietcomfort ll. Uiteindelijk vond ik de Sony zachter om mijn oren heen, en omdat ik een bril draag was dit een grote plus. Qua geluid en noise cancelling vond ik ze vrijwel identiek. Dus als ik jou was zou ik beide eens proberen bij de mediamarkt oid..
  En als je voor een goedkopere versie wilt gaan schijnt de Fresh ‘N Rebel Clam ANC ook wel een goede te zijn.

 8. Ik heb sinds een week de Bose quietcontrol 30 en ben echt verliefd op dat ding! Nog niet mee gevlogen, maar geluid cancelen kan die als de beste. Deze is draadloos en in-ear, maar blijft echt heel goed zitten en er zittne inderdaad 3 maten oordopjes bij, past dus eigenlijk echt iedereen. Blijft goed zitten en batterij gaat ook lang mee! Ik kan hem echt echt aanraden!
  Het is een flinke investering, maar ik wil nu al nooit meer anders! Oh en er zit een app bij waarmee je heel eenvoudig kunt switchen tussnen geluid wel/niet binnen laten komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *