8 Reacties op “Wat voor soort auto wordt aangeraden om te huren voor Nieuw Zeeland?”

  1. Je kunt hem rechtstreeks huren via spaceships. Ik heb hem via ratpacktravel gehuurd, die regelde korting en gratis tafel en stoelen voor me šŸ™‚

  2. Een gewone auto is echt prima te doen. Een groter model huren kan comfortabel zijn als je (ook) door de bergen rijdt en/of wat langere afstanden moet rijden. Je hebt dan ook lekker veel ruimte voor je spullen. Overal in NZ zijn er de bekende auto-verhuurmaatschappijen. Je kunt dus online van te voren al heel makkelijk je auto reserveren.
    Je kunt ook een camper huren, dan heb je je bed en je koffiezetapparaat bij je. Ideaal. Je hoeft alleen nog maar op zoek naar campings. Die zitten door het hele land heen. In NZ zijn verschillende campermaatschappijen actief. Net wat je zelf voor camper wilt (groot/klein/automodel). Kijk eens op Kilroy.nl voor inspiratie op het gebied van campers huren in NZ. Dan krijg je al een mooi beeld.
    Ik heb een keer een camper gehuurd in NZ, een kleiner model: voorin rijden, achterin bed/bank (elke keer even ombouwen) en keukentje. En een keer een auto (fullsize suv) en dan accomodaties geboekt. Het heeft allebei zo zijn charmes. Net waar je eigen voorkeur naar uitgaat.
    Op de website van NZ kun je alles lezen over de verschillende soorten campings die NZ heeft en hoe dat werkt (freedom camperen/ DOC campings / wel of niet van te voren reserveren / hoog en laagseizoen, waar moet je dan rekening mee houden). Ideaal.. Google eens op Campings in New-Zealand. Je hebt o.a. de officiƫle site van NZ en de 100% pure New-Zealand. Heel handig, uitgebreide en duidelijke info over alles wat je nodig hebt voor je reis door NZ. Ook is er een camping app voor NZ..

  3. Gewone auto is prima te doen. Wij reden zelf met een camper soms over grindpaden, dan is een 4×4 wel handig šŸ™‚ En qua autoverhuur is spaceships idd een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *