7 Reacties op “Wat te doen in Skopje?”

  1. Skopje is echt een van mijn favoriete plekken in Europa waar ik geweest ben. Ik ben daar wezen paragliden van een berg af (aanrader!). Ook was ik naar Matka Lake gegaan, kun je gewoon met een bus heen, ligt wat afgelegen, maar ze hebben daar heerlijke cocktails en het is er super mooi.

  2. Honderdduizend standbeelden op drie vierkante kilometer, omdat er een nationalistische regering was die de onafhankelijke identiteit wilde benadrukken 😄 Maar gelukkig zijn de mensen er aardig en is het oude gedeelte top. En… neem de free walking tour!

  3. Ik vond er niks aan. Het is net een pretpark met overal standbeelden (286!) piratenschepen en Eftelinglantarenpalen. Gelukkig was het hostel heel tof en heb ik een leuke tijd gehad met andere reizigers. Maar ik zou Skopje niet aanbevelen. Bijna iedereen rookt en ze roken ook overal, zelfs in de taxi.

  4. Ik vond Skopje echt een hele leuke stad. Was er wel in de zomer en toen was er veel volk op straat en was het gezellig druk. Ik weet niet hoe dat is in de winter.. maar vooral het gedeelte van de oude bazaar vond ik mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *