8 Reacties op “Waar best simkaart kopen in Zuid-Afrika”

  1. Ja, echt top. Wij hadden een reserve telefoon mee en daar een sim in van Vodacom. Die telefoon op hotspot gezet en mijn vrouw, kind en ik konden appen, bellen via Whatsapp internetten en video’s kijken via de reserve telefoon

  2. Vodacom, prima dekking, niet te duur. Paspoort meenemen voor registratie. Mocht je vaker naar ZA gaan: kaart is geldig te houden door vanaf dat nummer af en toe een smsje te sturen naar je Nederlandse nummer. Gaat bij mij al jaren goed, dus heb al jaren hetzelfde ZA GSM-nummer.

  3. Ik heb zojuist ik Kaapstad een Vodacom simkaart gekocht, verkoper heeft t allemaal geactiveerd en werkt dus direct. Kosten waren 20 rand voor de simkaart en ik heb 5gb internet genomen voor 405 rand, alles bij elkaar dus kleine €30

  4. Vodacom. Het is een keten met veel winkels. Airtime of databundels kan je of in de winkel kopen of bij pompstations en supermarkten. Let er goed op dat ze je de juiste bundel geven. Als je vaak naar huis belt kan je beter een databundel kopen en via whatsapp bellen. Airtime vliegt er doorheen, zeker als je data gaat gebruiken via je airtime.

  5. Je kan ook naar MTN kijken. Beide MTN en Vodacom hebben het beste bereik binnen Zuid Afrika. Je hoeft niet speciaal naar een Vodacom of MTN shop te gaan. Je kan ook SIM kaarten komen bij PEP store. Die vind je bij wijze van spreken op elke hoek van de straat. Je kan daar ook data bundles en zo kopen van elke mogelijke maatschappij (dus niet enkel Vodacom / MTM / …). Probeer het kopen van een SIM kaart te vermijden op de luchthaven, vooral bij de Vodacom shops zelf. Ze verkopen je die vaak voor 200 ZAR en meer. Terwijl je normaal gezien maar 1 ZAR voor een SIM kaart betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *