Tips voor rondreis californie van 3 weken?

Ik heb dus een groepsreis rondreis naar Californië geboekt van half september tot begin oktober.
Ik ben zelf nog nooit naar Amerika geweest en sta open voor veel tips van wat mee te nemen en wat te bezoeken zou daar tijd voor zijn.
Dus ik hoop dat jullie me kunnen helpen met tips ook kwa kleding.

5 Reacties op “Tips voor rondreis californie van 3 weken?”

  1. Zowel zomerkleding als warme kleding, temperatuur verschilt enorm. Wij hadden in Californië het ene moment 40 graden en een dag later 15. Aangezien je met een groepsreis gaat, lijkt het mij dat het programma vast staat?

  2. ohh dat is een hele goeie zou je niet zeggen als je het weer leest, grotendeels wel maar in San Francisco en Los Angeles kunnen we meer vrij rond lopen

  3. dat waren nou net de plekken waar wij geen fan van waren haha, dus over die steden ga je weinig hebben aan mijn tips denk ik :p

  4. In LA naar Griffith observatery, fietsen naar Venice beach, Hollywood doorlopen. In SF naar alcatraz, de brug bezoeken (evt even aan de overkant kijken met bus of fiets), de pier/boulevard bezoeken en de zeeleeuwen. De stad zelf is ook erg leuk, je kan evt voor een hop on hop of bus kiezen. SF vonden we stukken leuker dan LA qua sfeer etc

  5. Ik was vorig jaar september ook met een groepsreis aan de west kust. In LA was het aangenaam qua temperatuur en had ik enkel bij het vallen van de avond een trui nodig. In San Francisco was er de eerste dag redelijk wat wind waardoor een lange broek, trui en zelfs een jas (zo’n lichte tegen wind) wel nodig was. Derde dag in SF was dan weer heerlijk warm waardoor ik een beetje verbrand was tijdens onze fietstocht over the golden gate …
    Ik zou aanraden om toch enkele warme kledingstukken mee te nemen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *