10 Reacties op “Tips gezocht om london met kinderen te bezoeken”

  1. Camden idd! London Eye, Borough Market, Natural History Museum die is gratis net zoals de meeste museums in London! London zoo schijnt ook mooi te zijn, Hyde Park, wisseling van de wacht bij Buckingham Palace. Veel plezier!

  2. Hyde Park heb je een soort van water speel plek! Erg leuk voor als het warm is. De museums zijn gratis dus maak er gebruik van, er was een dino exhibition in het natural history museum town ik er was in april, die was erg leuk!

  3. Unseen tours, wandelingen met (ex) daklozen als gids. Je kan verschillende thema’s of buurten kiezen. Ik deed street art tour in Shoreditch met aandacht voor kunst, muziek, politiek, jack the ripper, geschiedenis, daklozen en allemaal met veel (Britse) humor. Hangt natuurlijk beetje af van Engels begrijpen mss. Verder zijn de musea gratis dus kan geen kwaad om bezoekjes zo lang en zo kort te maken als de aandachtspanne van pubers šŸ˜Š Southbank is steeds evoluerend en leuk om te ontdekken van Borough Market (leuk om iets te eten, zowel markt als buurt) tot Tate Modern voorbij Globe theater naar London Eye. Uitzicht op Primrose Hill is gratis en even spectaculair als London Eye en geen wachttijden! Ligt in buurt van Camden, wat tieners vast wel interesseert ondanks de drukte en hectiek. In Camden Lock zit goeie Mexicaan om te eten ook, de kraampjes in Camden Market zijn soms goed, soms minder, de pubs rondom zijn interessanter om te eten! Een rondvaart op hop on bus/boot klinkt clichĆ© maar geeft overzicht over stad. Londen is groot, steeds vernieuwend en voor ieder wat wils en zeker de moeite om gewoon buurt te bezoeken en te verdwalen. In pub is eten wel moderner en gevarieerder geworden en in Soho kan je zalig oosters eten, Jamie’s Italian vond ik wel goed, ondanks de vele kritiek, in de buurt van Carneby zitten ook leuke restaurants en winkels šŸ˜Š
    Ik kan blijven doorgaan, beetje Londen gek!

  4. Camden Town en Notting Hill zijn heeeel leuk! In Camden heb je een leuke straat met toffe winkels naar de Camden Lock Market, ligt aan een haventje met allemaal eten drinken en prulletjes. Notting Hill de Portobello Road niet missen, super schattige huisjes en alternatieve winkeltjes! šŸ˜ en nog een tip: schaf de Oyster Card aan voor de Tube. Dankzij je “daily cap” is je OV het goedkoopst! Veel plezier, London is geweldig šŸ˜

  5. Holland park is zeker een aanrader (wordt vaak overgeslagen door toeristen dus erg rustig en heel veel eekhoorns) en vanuit daar kun je naar notting hill lopen en misschien shepherds bush meepakken (zit het grootste winkelcentrum van London). Inamo is een oosters restaurant met interactieve tafels,zo kun je de jeugd een beetje bezig houden of jezelf ook hahah. Het zit momenteel op drie plekken in london en is erg populair, verder is Billā€™s (voor een budget optie) ook echt een leuk restaurant met moderne gerechten. National history museum of science museum zijn heel leuk om te bekijken, erg interactief met spellen etc en ook nog is gratis toegang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *