Tips gezocht voor goede daypack te kopen

Ik zoek namelijk een daypack want wanneer ik op wereldreis ga zal ik mijn 85liter een paar keer moeten achterlaten wegens een expeditie dus ben ik opzoek naar een daypack misschien een opvouwbare ofzo gewoon iets wat gemakkelijk meenemen is en niet veel plaats inneemt hebben jullie ervaring met een daypack. gelieve me te laten weten.( moet in een (volle) 85liter kunnen liefst anders wordt het lastig backpacken)

6 Reacties op “Tips gezocht voor goede daypack te kopen”

  1. Ik heb de Osprey daylite, 20 liter. Prima backpack welke erg dun is als ie leeg is en erg makkelijk in de rug van je backpack kan.

  2. Ik had in Peru zo’n opvouwbaar rugzakje van de decathlon bij voor excursies en voor het zwemmen. Neemt evenveel plaats in als een zakdoek. Die tasjes waren 10 liter, en daar stak in dan een drinkbus, mijn zonnecrĆØme, zonnebril enz in. Paspoort, portemonnee en belangrijke documenten had in in een heuptasje zitten, of liet ik op de kamer als dat kon.

  3. Ik ben ook op wereldreis en kwam er achter dat ik mijn daypack nog nooit heb opgeborgen. Dit was eerder wel de planning. Wij hebben een simpele tas van Decathlon gekocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *