Tips gezicht voor goede backpack te kopen

Ik ga in oktober een jaar reizen en ben op zoek naar een goede backpack. Maar omdat er zoveel aanbod is kan ik geen keuze maken.

Wat ik belangrijk vind:
– rits aan zijkant of voorkant om gemakkelijk bij je spullen te komen (dus niet alleen boven)
– een dagrugzak inbegrepen
– regenhoes
– standaard formaat (ongeveer 50 l)

Heeft iemand tips? šŸ™‚

15 Reacties op “Tips gezicht voor goede backpack te kopen”

 1. Misschien eens kijken bij Decathlon? Daar heb ik mijn backpack vandaan waar ik heel blij mee ben (is anders dan wat jij wilt maar
  verwacht dat ze wel iets goeds hebben)

 2. Osprey Aether šŸ‘šŸ¼ kan ook aan de voorkant open wat ideaal is. De Farpoint die eerder genoemd is viel bij ons af omdat hij erg uit stak zeg maar, heel diep is die. Vond m niet fijn dragen en voelde me net een schildpad šŸ¤£ maar testen kan natuurlijk altijd āœŒšŸ¼

 3. Ik heb mijn karimor 15 jaar geleden gekocht en kam werkelijk geen gebruikssporen zien! Min 2x p jaar gebruikt! Kan Zeker een Rits aanraden die zowel boven, midden, als onder open kan! Heeft mijn Helaas niet, maar de ā€œnieuweā€ wel!

 4. Osprey Aether AG (antigravity) ~ echt toppertje, zelfs al hij vol zit, voel je niet dat je een trekkingrugzak draagt! šŸ˜

 5. Ik heb de Thule Versant 50l.
  De onderkant is waterdicht waardoor je hem zonder problemen op natte ondergrond neer kunt zetten, en voor de bovenkant zit er een regenhoes geĆÆntegreerd. De bovenkant is afneembaar en zit een draagriem bij zodat je die inderdaad als (kleine) daypack kunt gebruiken.
  Verder zijn alle banden en riemen verstelbaar. Je bepaalt dus zelf de lengte van het rugpand en de heup banden. Er zit een waterproof tasje aan 1 van de heup banden met een klik systeem, is te desgewenst wisselen voor andere soorten tasjes.
  Ik vind hem fantastisch! Ik voel bijna niet dat ik hem draag. Echt een aanrader!
  Maar belangrijkste, kies er een die bij jou goed zit. Elk lichaam is anders, wat voor de een goud is, kan voor jou bagger zijn. šŸ˜‰

 6. De Farpoint rugzakken van Osprey zijn zo te lezen precies wat je zoekt. Ik was van plan deze te kopen, tot ik in de winkel (ook) een volgepakte Osprey Aether AG op mijn rug kreeg. Die zit zoveel beter en leunt voornamelijk op je heupen in plaats van je schouders. De dayzak van de Farpoint lijkt handig, maar achterop de grote tas heb je dan een flink uitstekend geheel. Ik heb uiteindelijk een losse/aparte daypack gebruikt – juist ook omdat je die dan ook helemaal naar je wensen kunt uitkiezen. Overigens kun je de bovenkant van de Aether er ook afhalen en los gebruiken. Ik heb een Aether 70 en ben er echt heel blij mee.

 7. Misschien een raar idee maar ga eens naar een winkel zoals zwerfkei, bever, decathlon, een outdoor specialist en laat je hem aanpassen. Iedereen is anders en stelt zijn tassen af een tas is persoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *