Patagonië bezienswaardigheden, wat moeten we zeker zien op onze Patagonië reis?

Mijn vriendin en ik zijn in november twee weken in Patagonië tijdens onze rondreis door Zuid-Amerika. We vroegen ons af hoe je beste kunt reizen daar zonder al te veel geld uit te geven. Is het te doen met de bus of moeten we toch een auto of camper huren? En wat zijn de zaken die we absoluut niet mogen missen in Patagonië?

4 Reacties op “Patagonië bezienswaardigheden, wat moeten we zeker zien op onze Patagonië reis?”

  1. Tussen de grote steden zijn fantastische nachtbussen waarin je languit kunt liggen, dus goed slapen. Afstanden zijn groot. Houd daar rekening mee als je een auto of camper gaat huren. Als je dat doet, zorg ervoor dat je in Argentinië en Chili mag rijden. 2 weken is niet erg lang voor Patagonië. Zeker als je wilt gaan hiken. Veel plezier!

  2. Het is inmiddels alweer meer dan 10 jaar geleden, maar wij hebben toen alles met de bus gedaan en dat was prima te doen. Het wandelen van de ‘W’ bij Torres del Paine was toch echt ons hoogtepunt! En de Perito Moreno gletsjer.

  3. Voor twee weken zou ik inderdaad de bus nemen in verband met de afstanden. Als je niet te veel geld uit wilt geven kan je overwegen om een tentje mee te nemen en te gaan kamperen. Verblijven zijn namelijk vaak best wel duur, vooral aan de Chileense kant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *