Kostprijs reis door Laos Cambodja en Vietnam?

Ik wil graag een maandje door Laos Cambodja en Vietnam reizen, begin 2O2O. Nu ben ik benieuwd naar jullie tips en wat dat denken jullie ongeveer gaat kosten? šŸ˜Š

6 Reacties op “Kostprijs reis door Laos Cambodja en Vietnam?”

  1. Als je een maand hebt zou ik persoonlijk geen drie landen aandoen (ben zelf ruim 2 weken in laos en 5 weken in Vietnam geweest en had nog steeds niet voldoende tijd). Zou zelf iets rustiger reizen en maximaal 2 landen aandoen!

  2. Ik zou inderdaad alleen voor Vietnam gaan als je een maand gaat. Ik ben net terug en heb Vietnam en Cambodja gecombineerd in een maand en dan konden we maar een paar plekken in Cambodja zien omdat je anders echt moet haasten. Vietnam is zoā€™n groot en divers land, het zou zonde zijn als je hier de tijd niet voor neemt! Als het lukt zou ik van zuid naar noord gaan, dan wordt het alleen maar mooier šŸ˜‰ doe vooral een easyrider motortocht van Hoi An naar Hue of andersom via de Hai Van Pass, mooiste bergroute ter wereld! Tam Coc is een prachtige plek tussen de rijstvelden en Cat Ba mag je ook zeker niet overslaan. Vietnam is vrij goedkoop en ik denk dat je met een kleine 1000ā‚¬ voor een maand daar al een heel eind komt en in mooie accommodaties zit. Veel plezier!

  3. Een maand voor die 3 landen is erg kort. Denk inderdaad dat je alleen voor Vietnam al makkelijk een maand kwijt bent. Ik was daar 3 weken en was veel te kort. Heb ook 3 weken Laos/Cambodia gedaan en ook daar was ik graag langer geweest. Als je dus echt maar een maand hebt, zou ik aanraden 1 van die landen te kiezen. Of misschien een combi van Laos en Cambodia voor een maand.

  4. Ik deed 3 maanden over dat rondje (5 weken laos, maand Vietnam en 3 weken Cambodja), in totaal zoā€™n 1500 euro uitgegeven ter plekke, dus 500 per maand. Als je alles in 1 maand wilt proppen (wat sowieso nauwelijks te doen is) dan gaat het natuurlijk veel meer geld kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *