10 Reacties op “Iemand tips voor must do, must see, must go in Zuid-Afrika?”

  1. Drakensbergen, lesotho en swaziland meepikken (in swaziland wandelen in het national park), bloemenfontein route voor wijnproeverijen, st. Lucia voor de nijlpaarden en het strand, kruger park bij night, graaf reinett, hermanus voor walvissen spotten, Hluhluwe Umfolozi Park safari, addo elephant park, Tsitsikamma national park voor adventure sports (bungy jump, blak water tubing, canopy tree topping, in oudshoorn bij oom sammy sn winkel kijken, in kaapstad: eten bij mama Afrika, tafelberg, robbeneiland, kaap de goede hoop…
    Hooelijk heb je er iets aan! Ik vond het echt een heel mooi land!!

  2. Wij gaan binnen 3 weken. Wij huren vanuit Johannesburg een 4×4 en gaan direct richting Swaziland. Iemand tips voor een leuke camping op de grens?

  3. Ik ben nu voor de tweede keer 3 maanden aan het reizen in ZA en kan nu wel een paar absolute hoogtepunten op een rijtje zetten: de Wild Coast. Waanzinnig mooie natuur en authentiek Afrika. Daar vind je het plattelandsleven in plaats van ommuurde villawijken en sloppenwijlen. Ga dan vooral naar Bulungula Lodge. Geweldig leuk en ze organiseren daar allemaal toffe activiteiten met de bewoners. Verder moet je echt naar Lesotho. Te mooi daar šŸ˜ Wij zijn in Ribaneng Lodge geweest en hebben een trekking gedaan naar een bergdorp waar we een nachtje bleven bij de bewoners. Onvergetelijk. We zijn nu in Oudsthoorn. Vergeet de toeristische Cangogrotten en dat vreselijke struisvogelrijden. Wij zijn de Swartbergen in gegaan en dat was zo mooi! En vanochtend stokstaartjes in het wild gezien. De leukste dieren op aarde.

  4. ik veronderstel dat je 2020 zomer wil zeggen. heb reeds 2 maal in Zuid afrika geweest en het is prachtig. indien je twee weken gaat probeer zowel de kant van krugerpark, maar beter in een private game reserve, kruger is te groot, als kaapstad en omgeving. indien je meer info wenst, geef even reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *