5 Reacties op “Iemand leuke tips wat ik echt gezien of gedaan moet hebben in Valencia?”

  1. “Jardín del Turia”: droog gelegde rivier wat nu een mooi park is geworden. Je kan daar ook goed fietsen. Je heb heel veel tapasbarretjes. In het centrum vaak wat prijziger en toeristischer maar meer wat straatjes verder er omheen is alles goedkoop.

  2. In de wijk Ruzafa liggen veel betaalbare tapasbarretjes en als je van zoetigheid houd moet je zeker even langs bij dulce de leche! Verder is inderdaad door Valencia fietsen erg leuk of een bezoekje brengen aan de mercato central.

  3. Super leuk, Valencia! Wij zijn nu een weekje in Valencia. Een fiets huren is echt een must. Zo leuk om door de stad te touren.. Overal in de stad heb je fietsverhuur bedrijfjes. Wij hebben zelf bij ‘Verrassend Valencia’ een fiets gehuurd (Nederlands bedrijf).. Het Turia Park is een heerlijke plek om doorheen te trappen. Neem Ciudad de las Artes y las Ciencias als eindpunt. Daar is het park het mooist en dit futuristische gebouwencomplex is waanzinnig om op de gevoelige plaat vast te leggen. In de wijk El Carmen (daar slapen wij) heb je heerlijke boutiques en kun je lekker rondstruinen. In de wijk Ruzafa heb je de meest hippe en gezellige tentjes om te ontbijten, taartjes te eten of een lekker drankje te doen (Dulce de Leche, Bluebell Coffee Co., La Mas Bonitas. probeer eens het drankje: Tinto de Verano ). Ubik is een leuk boekencafé om een lekker drankje te doen. Leuk om ook even het strand te bezoeken en met de fiets langs en over de boulevard te rijden. De visserswijk achter de boulevard is een bezoekje waard, alleen al om de ruwheid en de authenticiteit ervan. Sagardi is een goeie tent om ‘tapas’ te eten. Je kunt zelf van de bar hapjes pakken (super lekker belegde stokbroodjes) en per hapje reken je later af. Wij zijn hier een paar keer naartoe gegaan. Zo lekker vonden wij het. Ze komen zelf met warme hapjes langs.. Kijk eens op de website van VerrassendValencia. Die hebben super leuke en heel veel toffe tips op het gebied van eten, drinken, ontbijt, bezienswaardigheden en wat je in welke wijk kunt halen en zien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *