7 Reacties op “Iemand leuke tips over een interrail reis door europa?”

  1. Wij hebben in 2016 een reis gemaakt van 5 reisdagen 15 dagen. We zijn eerst naar Rome gegaan, daarna Boedapest, daarna Praag en als laatste Berlijn. Echt een van de tofste dingen die we ooit hebben gedaan. Een paar tips die we hier aan over hebben gehouden: pak voor de zekerheid 1 of 2 reisdagen extra, treinen hebben nog wel is vertraging waardoor je net na 00:00 misschien nog een trein moet pakken waardoor je een extra reisdag nodig hebt šŸ˜Š
    En zorg voor Seat reservations in Frankrijk, Italiƫ, Oostenrijk, Zwitserland en wanneer je vanuit Duitsland de grens oversteekt. Als je geen reservering hebt kan je de trein worden uitgezet (wij hebben het zien gebeuren!)

  2. Wij vonden Rome en Boedapest de echte aanraders. Berlijn is vooral hĆ©Ć©l erg groot en Praag viel ons een beetje tegen (maar we horen heel erg veel mensen die Praag wel heel leuk vonden). Ik hoop dat je hier iets mee kan! šŸ˜Š

  3. Geen interrail ervaring, maar wel met de trein door Italiƫ gereisd en dat was echt super. Eerst Toscane / Cinque Terre / Bologna regio en daarna naar het zuiden Puglia / Matera / Amalfi / Napels. Is echt super makkelijk en goedkoop om daar met de trein te reizen!

  4. Ik ben dit jaar in 2,5 week tijd van Cappadocia naar Budapest met de trein gereisd. Route: Goreme – Istanbul (helaas wel met de bus moeten doen) – Boekarest – Brasov – Sighisoara – Sibiu – Budapest. In elke stad enkele dagen geweest voor ballonvaart, sight seeing, wandelen in de omgeving, beren zien en beetje cultuur snuiven. Twee keer nachttrein gehad en paar kortere treinritten. Goed te doen en ter plekke te regelen.

  5. ScandinaviĆ« is echt een aanraderšŸ˜, heb ik samen met een vriendin gedaan 3 a 4 weken. De treinen daar zijn heel fijn waardoor de afstanden goed te doen zijn. Uitzichten in de trein zijn ook echt prachtig!! Verder is het openbaarvervoer in deze landen ook perfect geregeld en makkelijk uit te zoeken.

  6. Deze zomer 2 weken gereisd naar Praag, Bratislava, wenen, Zagreb en Boedapest. Ik vond het echt onwijs leuk en vond de trein veel relaxter om mee te reizen dan ik in eerste instantie had gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *