Hoe nemen jullie altijd shampoo, conditioner en andere flessen vloeibare verzorgingsproducten mee?

Hoe nemen jullie altijd shampoo, conditioner en andere flessen vloeibare verzorgingsproducten mee? Bij mij gaat echt altijd wel iets lekken en ben daar een beetje klaar mee, haha. Ik doe het sowieso altijd in een plastic tas of meerdere plastic tassen zelfs en heb geprobeerd om dingen met een soort tape dicht te maken maar alsnog gaat er dan wel iets lekken.

13 Reacties op “Hoe nemen jullie altijd shampoo, conditioner en andere flessen vloeibare verzorgingsproducten mee?”

  1. Ja maar die heb je dus niet voor alles. Ik heb een shampoobar maar geen conditioner bar, bodylotion bar, deet bar, deo bar, zonnebrand bar, gezicht scrub bar šŸ˜‰ ik heb uiteindelijk altijd wel wat vloeibare dingen mee daarom.

  2. Ik had shampoo bars mee en een spray conditioner. Dat werkte prima. Zeepbar van Dove als douchegel en we hadden ook voor de was een zeepbar. Kijk eens bij Lush, want die hebben heel veel producten tegenwoordig in de vorm van een bar.

  3. Ik neem mijn eigen producten mee in een apart toilettasje in de verdeelflesjes van Ikea. Hier gelukkig vooralsnog geen lekkage mee gehad, ondanks dat ze in mijn backpack wel eea te verduren hebben gehad. Setje van de Action heb ik minder goede ervaringen mee…

  4. Dop eraf schroeven, klein stukje cellofaan over de opening, dop terug schroeven, klaar! šŸ˜‰
    Niet heel milieuvriendelijk, maar het werkt wel. En als je de stukjes cellofaan gewoon hergebruikt moet het kunnen lijkt mij. šŸ™‚

  5. Ik gebruik shampoo bars (ze hebben die blokken ook voor conditioner). Extra fijn dat ze niet als vloeistoffen gelden dus je hoeft ze tijdens het vliegen niet in zo’n zakje te doen. En ze lekker gelukkig niet! šŸ™‚ Ik heb ze meestal van Lush, maar er zijn steeds meer merken met shampoo bars šŸ˜‰

  6. ik stop al mijn flessen in een plastic tas/zipbag gooi alles zo in mijn toilettas en nog nooit iets gelekt… En mocht het dat dus wel doen… Zipbags zijn waterdicht en zit dus niet alles onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *