Ervaring met huren van een auto in Valladolid, Mexico?

Hi medereizigers. Iemand ervaring met het huren van een auto in Valladolid, Mexico? Lees op t internet terug dat het huren van een auto voor bezoekjes aan Chichen Itza, cenotes en Las Coloradas aangeraden wordt. Auto geeft uiteraard meer vrijheid als het openbaar vervoer. Alle tips zijn welkom! šŸš™

4 Reacties op “Ervaring met huren van een auto in Valladolid, Mexico?”

  1. Geen ervaring mee. Al vonden wij het openbaar vervoer vanuit Valladolid overigens echt prima geregeld hoor! Wil effe benoemen dat Las Coloradas Ć©cht alleen leuk is voor op de foto. Verder is er NIKS. Best eindje reizen voor een paar foto’s. Ja, het water is roze en dat is natuurlijk heel bijzonder, maar het is een gehucht waar niet eens een barretje o.i.d. is (in 2017 dan)

  2. Wij gaan in November en hebben inderdaad een huurauto geboekt. Maar eigenlijk gewoon omdat je dan veel meer vrijheid hebt en net iets sneller bent. Maar de bussen in Mexico schijnen wel goed geregeld te zijn dus is maar net waar je waarde aan hecht.

  3. Ons werd juist afgeraden om met huurauto te verplaatsen ivm corruptie politie. Daarbij is de rijstijl van de Mexicanen, drukte op de wegen ook zeker niet prettig. Openbaar vervoer is goed te doen in Mexico. Las Coloradas is idd een fikse reistijd. Wat bovengenoemd wordt, leuk om even te zien maar verder in wijde omgeving niks te beleven.

  4. Wij hebben heel Yucatan met de bus gedaan. Van Valladolid naar Chichen Itza, en daar 1 nacht gebleven zodat we in de ochtend vroeg het terrein op konden. Vanuit Valldolid heb je zo een taxi richting Ek Belam, of de cenotes. Voor Ek belam waren wij iets van 200 pesos kwijt dacht ik. (Maar wij kunnen echt niet afdingen šŸ¤£) Voor de cenotes zou je zelfs nog een fiets kunnen huren! En de centrale cenote in het dorp is ook erf leuk.
    Auto geeft idd veel meer vrijheid, maar dacht geef je ook even de andere optie šŸ˜‰ kan je het goed afwegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *