3 Reacties op “Bezienswaardigheden en logies Tanzania?”

  1. Vanuit Dar es Salaam kun je safaris doen naar Selous. Dit national park is goedkoper en minder toeristisch dan het noorden van Tanzania. Goed op wildlife te zien. Anders voor zon, zee,strand en/of duiken naar zanzibar ( met de ferry) of als je al duikt naar Mafia ei land.

  2. In plaats voor Selous zou je ook voor Ruala kunnen gaan.. of beide. Of anders een week Zanzibar (keys bungalows). Ook is een hiking in de uluguru mountains nog een optie, ook heel tof!

  3. Sowieso naar Zanzibar! Dat is trouwens ook makkelijk te doen met de ferry voor een weekendje als je in Dar zit. Ga vooral naar de oostkust, veel relaxter dan Stonetown. Ik heb bij New Teddy’s on the Beach gezeten, vond het er heerlijk. Je kan ook naar Kilimanjaro, Ngorongoro krater en Serengeti. Overigens is safari in Kenia wel goedkoper. In Dar kun je ook een fietstour doen. Je kunt bij Addis in Dat lekker Ethiopisch eten en Slipway is het gebied waar internationaal eten is. Is wel duurder daar, het is echt het mzungu gebied van Dar Es Salaam. Neem ‘s avonds wel echt altijd een taxi/bajaji (tuktuk). Het is in Dar echt niet veilig in het donker. Als je daar bent, moet je even de uber app opnieuw installeren, dan kun je via uber een bajaji bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *