7 Reacties op “Bezienswaardigheden Boedapest?”

  1. Teveel om op te noemen šŸ˜‰ veel is allemaal op loopafstand van elkaar te doen. Ik vond vooral de standbeelden door de stad superleuk en ik zou ook wat tijd doorbrengen bij het Vissersbastion. Het park vond ik zelf ook heel leuk om te bezoeken dat ligt achter het heldenplein. Alleen waren wij er midden in de zomer. Hier vind je trouwens ook Ć©Ć©n van de grootste badhuizen. Gwn anwb gids kopen, die leidt je overal heen. Geniet ervan

  2. Sws naar 1 van de badhuizen gaan. Schezniy is heeeel groot, maar Gellar vond ik persoonlijk mooier en wat rustiger.
    Verder zijn er natuurlijk zat ruin bars, waar Szimpla een van de grootste is. Zelf ben ik uitgeweest bij de Doboz, gave ruin club met verschillende ruimtes en verschillende muziek soorten. In principe zitten veel van de clubs/bars in het joodse gedeelte dus loop daar gewoon lekker rond en stap her en der naar binnen, ongetwijfeld dat je wat leuks tegenkomt!
    Loop ook eens naar het standbeeld boven op de berg bij Buda, mooi uitzicht over de stap en zeker aan te raden om daar zonsondergang te zien en hoe die over de stad heen gaat.

  3. Doe de eerste dag een gratis wandeltocht (op het einde van de tour kan je vrijblijvend een fooi geven), dan heb je al een eerste goede indruk en weet je in grote lijnen hoe je je moet orienteren. Alles is perfect met het openbaar vervoer te doen, die heel stipt is. Badhuizen zijn een must, CafĆ© New York ook. ‘S avonds moet je in de Joodse wijk zijn, veel ruinebars waarvan Szimpla Kertz en Fogas de indrukwekkendste zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *